Parade


Stuttgarter Torwartschule filiale in Zagreb, Kroatien
Stuttgarter Torwartschule PARTNER u HRVATSKOJ


Treniranje golmana  Škola za nogometne vratare (golmane)Poslovnica Stuttgartske vratarske škole u Zagrebu

 


Početkom travnja 2008. godine u Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske postignut je dogovor da se vratarima u Hrvatskoj omogući treniranje prema prepoznatljivom programu naše škole vratara!

Mario Huzjak, voditelj škole vratara u Zagrebu sudjelovao je na našim kampovima u Njemačkoj te svoja znanja uspješno prenosi na polaznike škole vratara u Zagrebu.

Direktor Stuttgarter torwartschule Renato Buntić posjetio je u nekoliko navrata školu u Zagrebu i sudjelovao u radu na treninzima. Suradnja se odvija na više razina. Prije svega, cilj nam je da se u Zagrebu održavaju tjedni treninzi prema programu rada kakav se prakticira u našoj školi u Stuttgartu. Druga razina suradnje su vratarski kampovi koje zajednički organiziramo. Treća razina je da se talentiranim polaznicima naših partnera iz Hrvatske omogući dolazak na treninge u Njemačku kako bi stekli novo iskustvo i znanje.

Poslovnicu u Hrvatskoj vodi Mario Huzjak koji je nositelj PRO licence. Bivši junior GNK Dinamo iz Zagreba diplomirao je na Kineziološkom fakultetu te uz vođenje škole vratara radi kao trener vratara u reprezentaciji U14 te selekcionira potencijalne kandidate za reprezentaciju Hrvatske.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na našim poznatim telefonskim brojevima u Stuttgartu ili u Zagrebu:

MARIO HUZJAK
Voditelj poslovnice u Zagrebu
skola@nc-maksimir.hr
097 / 7398 938
www.nc-maksimir.hrCopyright © 2006.- 2016. Renato Buntic | Updated: 11.05.16.
deSIGN: WEBGRAF

Facebook